Mekaniker till Granbergs Buss

Mekaniker till Granbergs Buss

Mekaniker till Granbergs Buss

Granbergs Gruppen är ett privatägt bolag med en lång erfarenhet av bussbranschen. Granbergs Gruppen består av 4 st dotterbolag, Granbergs Buss AB, Brändöbussen AB, Bodens Busstrafik i Sverige AB samt Johanssons Bussar Kalix AB. Totalt förfogar koncernen över c:a 80 bussar och ungefär 130 anställda och lokalkontor i Arvidsjaur, Älvsbyn, Boden, Luleå, Piteå, Kalix och Överkalix. Vi utför linjetrafik i södra och östra delarna av Norrbotten och beställningstrafik över hela Europa

Vi har sätet för samtliga bolag i Älvsbyn.

Arbetsuppgifter
Till vår verkstad i Älvsbyn söker vi nu en erfaren tekniker/mekaniker som kan genomföra service, felsökning och reparationer.

Du kommer att arbeta med bussar av märken som Volvo, Scania, och Mercedes. Underhåll och reparationer i chassi, kaross och inredning kommer att vara del av din dagliga verksamhet.

Inom verkstaden i Älvsbyn kommer du att ha en medarbetare, så det är viktigt att du trivs med såväl självständigt arbete som arbete i lag. Din roll är bred och du arbetar högt och lågt


Stationeringsort
Älvsbyn

Tjänsten är en tillsvidare anställning med tillträde enligt överenskommelse.

Beskrivning av kvalifikationer
För denna tjänst söker vi dig som har goda kunskaper i grundläggande fordonselektronik samt är en duktig datoranvändare, gärna med erfarenhet av diagnostikutrustning och arbetsorderhantering. Ett krav är att du har körkort med minst B-behörighet. Därtill behärskar du svenska i både tal och skrift. Du värdesätter kvalitet i ditt utförda arbete, likaså ordning och reda. För att trivas i rollen är du en flexibel person som har möjlighet att jobba varierande arbetstider. Du har lätt för att samarbeta och vill bidra till en positiv utveckling på arbetsplatsen. Meriterande är D-behörighet samt har fordonsteknisk utbildning samt flerårig arbetslivserfarenhet som tungmekaniker.

Har ni funderingar om tjänsten så kontakta Verkstadschef Tomas på 072-7350135 alternativt tomas@granbergsbuss.se

Din ansökan vill vi få per mail till ansokningar@granbergsbuss.se

Urvalsprocessen sker löpande, så vänta inte mer er ansökan.

Dela denna nyhet:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Kontakt

Önskar du komma i kontakt med något angående resor? Ring oss. 

Telefon: 020 – 103 013
Ledningsvägen 2 
942 36 Älvsbyn
info@granbergsbuss.se

Prisförfrågan

Bröllop, företag, förening eller större sällskap – Ingen resa är för stor eller liten! 

Landscape with beautiful empty mountain road

Bra att veta inför resan

Resevillkor och annat bra att veta, Klicka på knappen nedan för att läsa de allmänna resevillkoren.

Senaste inlägg

Följ oss

Granbergs Gruppen är ett privatägt Norrbottenföretag som är etablerade över stora delar i Norrbotten, vårt fokus ligger på kundfokuserad högkvalitativ busstrafik. Granbergs Gruppen är moderbolaget för för ovanstående bussbolag.

KONTAKT

020 – 103 013
Ledningsvägen 2
942 36 Älvsbyn
info@granbergsbuss.se

Öppettider:
Mån-Fre 07.00 – 16.00